Eeksken Feesten

Feestelijk evenement op de grens van Sleidinge en Lovendegem

Mother Mercury

Zondag 2 juni, 22:00 – 23:30

Mother Mercury, Europa’s meest authentieke Queen tribute, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen!

Geheel vrijblijvend is dat niet. Je hebt een killer band nodig en een zanger die een microfoon aan stukken kan zingen.

Sonny Vande Putte is zo’n zanger. Die hard Queen-fan en eigenaar van een stem waarmee hij moeiteloos al je haren overeind zet.

Sonny Vande Putte probeert er zich niet makkelijk van af te maken door een valse snor op te kleven. Mother Mercury bestudeerde Queen met een vergrootglas. Na elk detail van deze iconen te analyseren, gingen ze aan deslag!

De songs, de sound, de harmonie, de kledij, de bewegingen, het materiaal, de energie … Met elk optreden bevestigen deze heren waarom ze zich de allerbeste mogen noemen.

Sonny mag zich bovendien met veel trots de kersverse winnaar van het vtm-programma Starstruck noemen. Uit 72 kandidaten wist hij het hart van de jury en het publiek te veroveren met zijn prestatie als Freddie Mercury.

Samen met z’n band Mother Mercury is hij helemaal klaar om Eeksken Feesten te bestormen met een waanzinnige show waar je onmogelijk stil bij kan blijven zitten.

“Die moves, die stem,… het is om de vingers van af te likken. Ge moet van heel goeden huize komen om te durven wat Sonny doet. Hier word ik blij van! De max! Mega goe!” – Guga Baúl

“Ik vind het straf. Die movekes, dat theatrale, alles wat Freddie tot Freddie maakt, gebruikt Sonny envoert hij zo ontzettend goed uit.” – Nathalie Meskens